• Du er her:
 • Forside
 • Velkommen til Lemvig Y's Men's Club's hjemmeside.

   

  Her på siden kan du læse noget om hvem vi er, hvordan foreninger kan søge om søtte og praktiske ting omkring vores Genbrugsbutik.    

  Klik på menuen til venstre.

   

   

  KFUM-spejderne Dybe-Ramme


  Torsdag d. 12. maj besøgte vi KFUM-spejderne i Dybe-Ramme. De havde inviteret. Vi blev budt på en 3 retters bålmenu og kaffe og kage.
  Vi så deres shelters og bålhytte. Vejret var fantastisk det samme var maden så en meget fin aften. Mange tak for det.

  Om lidt er kaffen klar

  Humanitær hjælp til Letland

  To gange om året sender Lemvig Y’s Men’s og Y´s Menette Club en lastbil fuld af humanitær hjælp til Y’s Menetternes søsterklub i Cesis og en Y’s Men Club i Livani i Letland. De to byer har et indbyggertal som henholdsvis Holstebro og Lemvig.

  I uge 41 var man derovre for niende gang, og denne gang blev turen kørt af Verner Dahl og Jens Peter Dam.

  I byerne og omegnen af Livani og Cesis, er der et stort behov for selv de mest basale fornødenheder. Derfor blev der medbragt sygeplejeartikler, lige fra voksen- og børnebleer, stomiposer og katetre til elevationssenge til hospitaler og plejehjem samt kørestole og rollatorer, som er mangelvarer på de lettiske plejehjem. Varerne er doneret af de tilsvarende institutioner i Lemvigområdet, eller kommer fra fabrikkers overskudslagre.

  Med i transporten var også møbler som senge, sofagrupper, borde, stole og reoler fra Y´s Men´s genbrugsbutik på Østerbjerg. Cykel Mads og private i Lemvig har doneret cykler, og fra Tulips konservesfabrik er modtaget flere hundrede kilo kødkonserves, som bliver uddelt til de mest trængende. Derudover medsendte et bogtrykkerfirma nogle store ruller papir til stor glæde på skolerne.

  Desuden har lemvigere til genbrugsbutikken på Østerbjerg leveret ca. 200 sække godt tøj, som ved pakning af lastbilen udfylder alle tomrum mellem møbler m.v. Noget af tøjet bliver solgt, så de lettiske Y’s Men derved får penge til humanitær hjælp, der bedst kan sammenlignes med Lemvig Velgørenhedsselskabs, det øvrige bliver uddelt til dem, der ikke har en økonomi til at betale. De danske chauffører oplever selv den glæde, som lastbilen modtages med, når de to klubbers medlemmer tømmer den, ligesom de oplever, at tingene bliver fordelt på en positiv måde blandt de trængende.

  Til foråret afsendes en ny ladning, og her efterlyses bl.a. bøger på engelsk, sportsrekvisitter og sportstasker – samt pædagogisk legetøj til deres børnehjem.

  Birgit og Poul Johansen